Επισκεφτείτε το φόρουμ αν έχετε μια γλωσσική απορία!

Ελληνικό Λεξικό:Σχετικά

Από Ελληνικό Λεξικό
Ο γενναίος φέρεται με παρρησία και αγάπη, παντού και με ειλικρίνεια.
Αριστοτέλης
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Στόχος του Βικιλεξικού είναι να γίνει ένα ελεύθερο, παγκόσμιο λεξικό, βασισμένο στα wikis.


Ως λεξικό, έχει σκοπό να διαθέτει όσο το δυνατόν πλήρεις και ουδέτερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις λέξεις και εκφράσεις, του προφορικού ή του γραπτού λόγου, σε χρήση ή απαρχαιωμένες, σε όλες τις γλώσσες, σύγχρονες και αρχαίες.


Να τι θα βρείτε στο Ελληνικό_Λεξικό:

Όπως επίσης:
Το Βικιλεξικό μπορεί επίσης να προτείνει:


Όπως επίσης και όλα τα προθέματα, προθήματα, επιθήματα και καταλήξεις που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των λέξεων.


Το περιεχόμενο του Βικιλεξικού είναι διαθέσιμο υπό την Άδεια Ελεύθερης Τεκμηρίωσης GNU
Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο Βικιλεξικό, δηλαδή στο ελληνικό Wiktionary. Υπάρχουν αρκετά Βικιλεξικά σε πολλές άλλες γλώσσες. Για να μάθετε περισσότερα για αυτά μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνά σας εδώ ή να επισκεφθείτε τον ιστοχώρο http://wiktionary.org, όπου συγκεντρώνονται τα βασικότερα Βικιλεξικά.
Και μην ξεχνάτε πως το ελληνικό Βικιλεξικό (όπως και τα περισσότερα) βρίσκεται στο στάδιο της ανάπτυξης και για το λόγο αυτό, πολλά λήμματα είναι κενά, ελλιπή, ή χρειάζονται αναθεώρηση. Με τη δική σας συνεισφορά, μπορεί να γίνει καλύτερο, πληρέστερο και πιο αξιόπιστο.


Αν νοιώθετε έτοιμοι να συνεισφέρετε και χρειάζεστε βοήθεια για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα, σας προτείνουμε τη σελίδα βοήθειας ή το καλωσόρισμα.