Επισκεφτείτε το φόρουμ αν έχετε μια γλωσσική απορία!

Ελληνικό Λεξικό:Bots/Αιτήσεις

Από Ελληνικό Λεξικό
Νίκα την οργή με την αγάπη, απάντησε με καλό στο κακό και την τσιγκουνιά νίκα με γενναιοδωρία.
Βούδας
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Σκοπός αυτής της σελίδας είναι να παρουσιάσει όλες τις αιτήσεις που απευθύνονται στα bots, διορθώσεις, μετονομασίες κατηγοριών, κλπ.


Προσθέστε μια νέα αίτηση.

Τίτλοι στις λέξεις εσπεράντο

Γεια σας. Παρατηρώ πότε πότε ότι υπάρχουν ακόμη μερικές λέξεις της εσπεράντο που έχουν τον τίτλο της σελίδας πριν το =eo=. Θα κοιτάξω να δω αν μπορώ να το κάνω, ειδάλλως θα είναι μια από τις δουλειές που θα πρέπει να γίνουν. - Φιλικά, Lou 12:53, 11 Μαΐου 2008 (UTC)

ξεν και ξεν- στις ξένες λέξεις

Γεια και πάλι. Είναι μια από τις δουλειές που ετοιμαζόμαστε να κάνουμε: να αλλάξουμε τα ξεν/ξεν- στις ξένες λέξεις. Εάν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε, μια ιδέα είναι να βγει τελείως το ξεν από τις λέξεις αυτές - τα interwiki άλλωστε εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Πάντως, είναι κάτι χρονοβόρο αλλά σιγά σιγά πλησιάζουμε και σ' αυτό... :) Lou 12:55, 11 Μαΐου 2008 (UTC)

Η γνώμη μου είναι να μην το βγάλουμε. Αν η λέξη δεν υπάρχει στο ξένο βικιλεξικό, τότε ο κόκκινος σύνδεσμος λειτουργεί ως καμπανάκι - και κανείς δεν είναι αλάνθαστος. --Flyax 13:16, 11 Μαΐου 2008 (UTC)

αφαίρεση του προτύπου ξεν από τις αλσατικές λέξεις

Το αλσατικό βικιλεξικό δεν λειτουργεί πια και έχει ενσωματωθεί στην αντίστοιχη Βικιπαίδεια. Επομένως οι σύνδεσμοι προς αυτό το Βικιλεξικό μέσω του προτύπου ξεν δεν λειτουργούν και θα έπρεπε να αφαιρεθούν και από τις μεταφράσεις και από τα λήμματα. --Flyax 19:23, 21 Μαΐου 2008 (UTC)

Απλό πρότυπο για το ΔΦΑ

Ετοιμάζομαι να κάνω ένα πρότυπο απλουστευμένο. Θα βάλω παρακάτω τον σύνδεσμο προς τη σελίδα του Lou bot που θα ασχοληθεί μ' αυτό. Lou 12:58, 11 Μαΐου 2008 (UTC)

Yes check.svg Έγινε Για να δείτε τι έγινε, κοιτάξτε εδώ: Χρήστης:Lou bot/ΔΦΑ Lou 05:49, 13 Μαΐου 2008 (UTC)

Μορφοποίηση των λημμάτων

Έχω υπόψη μου μια γενική μορφοποίηση όλων των λημμάτων. Έχουμε μεν έναν σκελετό, όμως υπάρχουν διαφορές (κενά, κλπ.). Θα ξεκινήσω μια σελίδα και θάθελα τις γνώμες σας. - Βικιφιλικά, Lou 13:10, 11 Μαΐου 2008 (UTC)